این محصول برای اولین بار در سال ۱۳۷۵ جهت استفاده در تغذیه طیور تولید شد که مورد استقبال چشمگیر مرغداران قرار گرفت. در اولین تولید این پودر چربی، مواد اولیه مورد استفاده عمدتا از روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن سویا و روغن کلزا بودند.
این محصول برای اولین بار در سال ۱۳۷۵ جهت استفاده در تغذیه طیور تولید شد که مورد استقبال چشمگیر مرغداران قرار گرفت. در اولین تولید این پودر چربی، مواد اولیه مورد استفاده عمدتا از روغن ذرت، روغن آفتابگردان، روغن سویا و روغن کلزا بودند. ولی با گذشت زمان و یافتههای جدید در خصوص جداسازی اسیدهای چرب از انواع روغنهای گیاهی، این شرکت موفق به تغییر فرمولاسیون پودر چربی کلسیمی طیوری خود و بالطبع افزایش راندمان استفاده از آن گردید. در فرمولاسیون جدید پودر چربی طیور سعی شده است تا نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اسیدهای چرب اشباع حداکثر باشد.
ماده خشک | ۹۲±۲ |
انرژی قابل متابولیسم (کیلوکالری در کیلوگرم) | ۶±۰/۵ |
خلوص چربی (درصد) | ۸۰±۱ |
کلسیم(درصد) | ۱۲±۱ |
آنتی اکسیدان (درصد) | ۳۰۰-۵۰۰ |
اسید استئاریک (درصد) | ۵±۰/۵ |
اسید اولئیک (درصد) | ۲۰±۲ |
اسید پالمتیک (درصد) | ۶±۰/۶ |
اسید لینولئیک(درصد) | ۶۴±۶ |
اسید لینولنیک(درصد) | ۵±۰/۵ |
شکل ظاهری | پودر یا گرانول |
رنگ | زرد کمرنگ |
نقطه ذوب | ۶۵-۷۰ درجه سانتیگراد |
بستهبندی | پاکتهای کامپوزیت ضد آب ۲۵ کیلوگرمی |
تاریخ انقضا | ۴ ماه پس از تولید |
حیوان هدف | مقدار مصرف (درصد ) |
---|---|
جوجه گوشتی- مرحله رشد و پایانی | ۳-۵ |
مرغ مادر و تخمگذار | ۱-۳ |
بوقلمون | ۲-۴ |
شترمرغ | ۲-۴ |
بلدرچین | ۱-۳ |