فراهی با پروتئین و انرژی متابولیسمی بیشتر از ذرت سیلوشده،یونجه و کاه، درصد پروتئین عبوری مطلوب و تأمین فیبر مؤثر و کافی، علاوه بر رفع نیاز دامهای سبک و سنگین به استفاده از علوفههای رایج، موجب کاهش سهم کنسانتره به خصوص منابع پروتئینی مورداستفاده نیز میگردد.
علوفه رایج در دامداریها معمولاً از یونجه، ذرت سیلوشده و کاه تشکیل میشود. متاسفانه این علوفهها به خاطر کمبود منابع آلی و فقر منابع مغذی زمین از کیفیت پایینی برخوردارند و دامدار جهت جبران این کمبود ناچار است مصرف کنسانتره جیره را تا ۶۰ درصد و گاهاً بیشتر افزایش دهد که نهایتاً موجب افزایش هزینه تولید و کاهش سود خواهد شد.
شرکت فرآورسازان با بررسی ممتد چالشهای تغذیهای دامداران و با استفاده از مشاوران صاحبنظر اقدام به تولید علوفه غنیشده با منشأ آلی و بدون استفاده از مواد شیمیایی مانند اوره به نام “فراهی” نموده است.
| ماده خشک | ۹۰ |
| انرژی قابل متابولیسم (مگاکالری در کیلوگرم) | ۲/۴ |
| پروتئین خام (درصد) | ۱۹ |
| کلسیم (درصد) | ۱/۱ |
| فسفر (درصد) | ۰/۴۴ |
| خاکستر (درصد) | ۸ |
| اوره (درصد) | ۰ |
| حیوان هدف | مقدار مصرف (درصد از علوفه مصرفی) |
|---|---|
| گاو شیری | ۲۰ |
| گوساله پرواری | ۳۰ |
| گوسفند و بز | ۴۰ |