فرآورسازان

فراهی با پروتئین و انرژی متابولیسمی بیشتر از ذرت سیلوشده،یونجه و کاه، درصد پروتئین عبوری مطلوب و تأمین فیبر مؤثر و کافی، علاوه بر رفع نیاز دام‌های سبک و سنگین به استفاده از علوفه‌های رایج، موجب کاهش سهم کنسانتره به خصوص منابع پروتئینی مورداستفاده نیز می‌گردد.

دسته ها

برچسب ها

علوفه رایج در دامداری‌ها معمولاً از یونجه، ذرت سیلوشده و کاه تشکیل می‌شود. متاسفانه این علوفه‌ها به خاطر کمبود منابع آلی و فقر منابع مغذی زمین از کیفیت پایینی برخوردارند و دامدار جهت جبران این کمبود ناچار است مصرف کنسانتره جیره را تا ۶۰ درصد و گاهاً بیشتر افزایش دهد که نهایتاً موجب افزایش هزینه تولید و کاهش سود خواهد شد.

شرکت فرآورسازان با بررسی ممتد چالش‌های تغذیه‌ای دامداران و با استفاده از مشاوران صاحب‌نظر اقدام به تولید علوفه غنی‌شده با منشأ آلی و بدون استفاده از مواد شیمیایی مانند اوره به نام “فراهی” نموده است.

 

ماده خشک ۹۰±۲
انرژی قابل متابولیسم (مگاکالری در کیلوگرم) ۲/۶±۰/۱
انرژی خالص شیردهی (مگاکالری در کیلوگرم) ۱/۷±۰/۱
 پروتئین خام (درصد) ۲۸±۱
چربی خام (درصد) ۱۱±۱
فیبر خام (درصد) ۱۴±۱
NDF (درصد) ۲۷±۱
کلسیم (درصد) ۰/۲±۰/۰۲
فسفر (درصد) ۰/۴
خاکستر (درصد) ۶±۲
اوره (درصد) ۰
  • کاهش مشکلات متابولیکی مانند اسیدوز در گله
  • بهبود قابلیت هضم مواد مغذی
  • کاهش هزینه تمام شده جیره
  • کاهش مصرف کنسانتره
  • منبع غنی انرژی و پروتئین 
  • افزایش خوشخوراکی جیره
حیوان هدف مقدار مصرف (درصد از علوفه مصرفی)
گاو شیری ۲۰
گوساله پرواری ۳۰
گوسفند و بز ۴۰
  • حداقل ۱۴ روز برای عادت‌دهی در نظر گرفته شود.
  • در جای خشک، خنک و دور از تابش مستقیم نور آفتاب نگهداری شود.
  • جهت مصرف بهینه فراهی می‌توانید با بخش فنی و پشتیبانی شرکت تماس بگیرید.